ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ΟΙΚΙΟΝ αποτελεί μια συνεχώς αναπτυσσόμενη τεχνική εταιρία κατασκευών και ανακαινίσεων διαμερισμάτων, καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων με πολυετή εμπειρία στο χώρο.

Συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, ώστε να σας προσφέρει την καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Στον μοντέρνο εκθεσιακό χώρο της ΟΙΚΙΟΝ (Μαυρομιχάλη 121, Παύλος Μελάς) μπορείτε να δείτε μια μεγάλη ποικιλία από υλικά κατασκευής και τεχνοτροπίες, ώστε να επιλέξετε το στυλ και την αισθητική που ταιριάζει στο χώρο σας.

Οι έμπειροι συνεργάτες της ΟΙΚΙΟΝ είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση.

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ

Σχεδιασμός και επίβλεψη
από μηχανικούς

Ο άρτιος σχεδιασμός μιας ανακαίνισης απαιτεί γνώσεις μηχανικού, ο οποίος θα μελετήσει την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και θα καθορίσει τις τεχνικές προδιαγραφές των υλικών και εργασιών που απαιτούνται.

Παράλληλα, η συνεχής παρουσία του κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών διασφαλίζει τη σωστή εφαρμογή της μελέτης.

Προτάσεις διακόσμησης
και 3D σχεδιασμός

Η ΟΙΚΙΟΝ σας παρουσιάζει τις προτάσεις ανακαίνισης του χώρου σας σε κατόψεις και τρισδιάστατα φωτορεαλιστικά σχέδια, ώστε να έχετε μια πλήρη εικόνα του τελικού αποτελέσματος.

Επίσης, σας προτείνει λύσεις διακόσμησης και επιλογής αντικειμένων, χρωμάτων και επίπλων.

Πιστοποιημένα υλικά
και προσωπικό

Όλα τα υλικά κατασκευής που χρησιμοποιούμε είναι πιστοποιημένα από επώνυμους προμηθευτές, ενώ το προσωπικό μας αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνίτες ανά εργασία.

Έτσι, διασφαλίζεται η ποιότητα των υλικών αλλά και των παρεχόμενων υπηρεσιών.